Westmalle Extra er et av de eldste ølene brygget ved Westmalle-klosteret, med røtter tilbake til bryggeriets start. Ølet ble opprinnelig laget for å serveres sammen med mat i klosterets spiserom, noe det også gjør i dag.
Extra er et lyst og gyllent overgjæret Trappistøl. Det er unikt på grunn av sin lave alkohol og rike smak. Nyt de fruktige notene og den friske, tørsteslukkende karakteren. Som et levende øl gjennomgår Extra en annengangsfermentering på flaske, så hold flasken stående og hell forsiktig for å unngå bunnfall.
Disse Trappistølene er brygget etter tradisjonen der bare naturlige ingredienser inngår: rent vann, maltet bygg, hele humlekongler, det beste sukkeret og hjemmedyrket gjær. Alle tre varianter er 100% rene og naturlige øl.
Westmalle Tripel, Dubbel og Extra er levende kvalitetsøl med en konstant smaksutvikling. Derfor vil aldri to glass av samme øl vil være identiske. Smaken avgjøres i stor grad av alder, lagringsmetoden, hvordan ølet helles og serveringstemperatur.