Sour Mash er en prosess der restene etter forige whiskeyproduksjon blir brukt til å starte en ny, likt surdeigsbrød-produksjon. Michter's Sour Mash har en mash bill som ligger et sted midt i mellom Bourbon og Rye, og var på 70- og 80-tallet deres mest solgte produkt. Men etter at Bourbon og rugwhiskey tok over tronen på slutten av 80-tallet, forsvant produktet fra markedet. Michter's Sour Mash gjorde comback i 2012 og er nå bedre enn aldri før.
Michter's US*1 Sour Mash
Alkohol:
43%
Type:
Whiskey
Land:
USA
Varetype:
Brennevin
Volum:
0.7
Smaksnotat:
Rik på kaneltoner. Glir over i smør og mandler. Pepper i avslutningnen
EPD nr:
4530390
Vinhuset nr:
9081408
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Horeca/Vinmonopolet
Produsentinformasjon
2351 New Millenium Drive Louisville, KY 40216
Michter's var det første destilleriet i USA, etablert i 1753. Originalt kjent som Schenk's og senere Bomberger's er Michter's i dag en sterk merkevare ikke bare i USA, men også internasjonalt.